به گزارش ایرنا، مهدی صولی گفت: این نمایشگاه با هدف اشاعه فرهنگ اصیل ایرانی و اقوام مختلف کشور، معرفی صنایع دستی، سوغات و غذاهای محلی استانها، موسیقی محلی و مراسم آیینی اقوام ایرانی با برپایی غرفههای مختلف و چادرهای عشایر در فرهنگسرای بهمن اجرا میشود.
رییس فرهنگسرای بهمن به برپایی ٥٠ غرفه استانهای کشور و ٥ چادر عشایر برای آشنایی بیشتر شهروندان با زندگی و لباس و صنایع دستی استانها و عشایر اشاره کرد و گفت: خاتم، قلمزنی، گلیم، گبه، معرق، منبت، چارق دوزی، قابهای تزئینی، نازک کاری، صنایع چوب، ترمه دوزی، چاقو و غرفههای سوغاتی شهرهای ایران مانند شیرینی کرمانشاه، سوهان قم، گز اصفهان و انواع عرقیات از غرفههای پیشبینی شده در این نمایشگاه به شمار میرود.
صولی به حضور گروههای هنری آذربایجان،قشقایی و کردستان در طول نمایشگاه اشاره کرد و گفت: برگزاری اجراهای موسیقی و بازیهای سنتی اقوام تا سه روز قبل از فرا رسیدن ماه محرم ادامه دارد و هر روز گروهها به صورت مجزا ساعت ١٦ اقدام به اجرای برنامههای خود میکنند.
وی گفت: پخت غذاهای سنتی اقوام مختلف از دیگر برنامههایی است که در حاشیه نمایشگاه به اجرا در میآید.
بازدیدکنندگان در بازدید از غرفههای پخت غذاهای سنتی میتوانند با طرز تهیه انواع غذاهای محلی و سنتی آشنا شوند و در عین حال با طعم دلچسب غذاهای متنوع ایرانی ساعات خوشی را سپری کنند.
به گفته وی،نمایندگان استانهای گیلان، خوزستان، همدان، تهران، کردستان، آذربایجان غربی و شرقی، خراسان، اردبیل، فارس، یزد، لرستان، اصفهان و مازندران با برپایی غرفههای خود در این نمایشگاه حضور دارند.
چهارمین جشنواره هنر، هدایا و سوغات استانهای کشور دوم آبان ماه آغاز میشود و علاقمندان میتوانند تا ١٩ ماه جاری به فرهنگسرای بهمن مراجعه کنند.